Siirry sisältöön

Pikkujoulu 2019

Kutsu ja tarkempi ohjelma ajankohtineen on lähetetty kerholaisille sähköpostitse, ilmoittautumiset sihteerille.

Jos olet jäsen, etkä saanut sähköpostia, otathan yhteyttä kerhon sihteeriin (yhteystiedot). Postilakon takia, kutsuja ei lähetetä kirjeitse.

Tapahtumassa juhlaillallisen lisäksi mm. kerhon 75-vuotishistoriikin julkaisu, palkintojen jako, Jyrkin kuvakisa, Kaitsun kymibook 1983-1989 ym. erikoista ohjelmaa. Tietenkin myös mukavaa seurustelua, kuluneen vuoden ja menneiden muisteluja unohtamatta.

Edelliseen liittyen, olisiko sinulla valokuvia, juttuja tai muuta vastaavaa julkaistavaksi kerhon sivuilla? Myös sivujen kehitysideoita otetaan mieluusti vastaan. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: webmaster@karhulanilmailukerho.fi tai sihteeri@karhulanilmailukerho.fi

Valikko
Valikko