Siirry sisältöön

DC-3:n vierailu 8.8.2021 Kymin kentällä (päivitetty 23.8.2021)

Sunnuntaina saimme miellyttävän vieraan Kotkaan, Kymin lentokentälle. Hieman näytti huolestuttavalta sään takia vielä puolen päivän jälkeenkin, pilvet olivat kentällä pitkään hyvin matalalla. Lopulta sää parani ja DC-3 lähti matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Alla pari Mikko Vänttisen kuvaamista upeista ja useista kuvista, jotka löytyvät Facebook sivuiltamme.

Harmittaa edelleen ilmailupäivän peruuntuminen, syystä jonka kaikki varmaan tietävätkin, mutta poikkeuksellisesti silloin olisikin ollut huono päivä sään puolesta.

Sunnuntaina saatiin kuitenkin DC-yhdistyksen jäsenlennot toteutettua. Kaikki paikallislennot tulivatkin täyteen, suuri kiitos myös kaikille Vantaalta tulleille.

www.dc-ry.fi

Karhulan Ilmailukerho tarjosi kahvia ja grillimakkaraa ym. virvokkeita. Varmasti myös Jyrki Laukkasen museoesittely oli antoisa.

DC-3:n lentäjistä Petteri Tarma ehti lentojen välillä käydä hallilla esittelemässä omistamaansa ja Kymissä kotipaikkaansa pitävää, myös historiallista Texania (North American Texan SNJ-3).

Oy NAVY WINGS Ltd

Kuva: Erkki Malmi

DC-yhdistyksen väkeä oli mukavasti paikalla aina puheenjohtajaa myöten. Hänelle Jyrki Laukkanen luovuttikin kirjoittamansa ja signeeraamansa hienon 75v historiikin "Merituulen siivin - Karhulan Ilmailukerho 1945-2019".

Kuva: Henri Petäys

Kirjan kansikuva:

Tätä laadukasta kirjaa on saatavilla, tiedustelut Jyrki Laukkaselta tai kerhon sihteeriltä. Yhteystiedot löytyvät kerhon sivujen "yhteystiedoista".

Kyseessä siis Jyrki Laukkasen kirjoittama, kovakantinen, korkealaatuinen, 160 sivuinen ja 416 kuvaa sisältävä kirja Karhulan Ilmailukerhon toimintavuosilta 1945-2019.

Toivotaan että koronatilanne paranee. Myös DC-yhdistys toivoi kovasti, että Kymin ilmailupäivä järjestetään ensi vuonna. Ajankohta onkin jo sovittu lauantaiksi 13.8.2022...

Valikko
Valikko