Siirry sisältöön

Kymin Ilmailupäivä lauantaina 12. elokuuta 2023, päivitetty 8.7.2023

Karhulan Ilmailukerho r.y. järjestää perinteisen koko perheen ilmailupäivän avoimien ovien periaatteella (pysäköintimaksu peritään). Ilmailua ja kentän toimintaa esitellään laidasta laitaan. Purjekoneella suoritetaan esittelylentoja, helikopterilla lennätetään yleisöä, iki-ihana DC-3 vierailee ja lentää jäsenlentoja: https://www.dc-ry.fi/jasenlennot/varaa/ ), erilaista ilmailukalustoa on näytteillä laajasti. Maanäyttelyyn saadaan edellisvuosien tapaan laajasti mielenkiintoista nähtävää. Buffetti löytyy eli huikopalaa saa hallikahviosta. Ilmailutuotteita tulee myyntiin. Päivän mittaan saadaan varmasti myös yllätysvieraita. Varmistunutta ohjelmaa päivitetään pikkuhiljaa kesän mittaan.

Kymiin laskeutui ensimmäinen lentokone keväällä 1943 joten kenttä saavuttaa 80 vuoden iän, on siis syytä jonkun sortin juhlaan!

Päivitetty 8.7.2023 / sihteeri

Valikko
Valikko