Siirry sisältöön

YHDEKSÄN ILMOITTAUTUI

Viime tiistaina 30.01. oli purjelennon lupakirjaan tähtäävän kurssin teoriosuudelle ilmoittautuminen. Kaikkiaan yhdeksän uutta oppilasta ilmoittautui kurssille. Jos vielä mietit tai harmittelet, että et tullut ilmoittautuneeksi niin ei hätää, vielä ehtii mukaan.

Ensimmäinen varsinainen oppitunti on 6.2.2018 kello 17.30 alkaen Ratakatu 14:n kerhotiloissa Karhulassa. Jos nyt vielä haluat mukaan kurssille, ehkä myös lentämään kesällä, niin rohkeasti mukaan vaan ensi tiistaina. Vielä ehtii!

 

Kari
_____________
13.04.2018: Kurssilaisia on matkan aikana tullut kaksi lisää eli tällä hetkellä koulutustilanne on erinomaisen hyvä ja meillä on yksitoista uutta oppilasta.

Jos vielä harkitset niin vielä ehtii - koulun voi alkaa myös suoraan lentokoulutuksella kauden aletta ja teorioita käydään siinä ohessa.

Kari

Valikko
Valikko