Siirry sisältöön

Kymin ilmailupäivä 10.8.2019

päivitetty to 1.8.2019 klo 14:35

Kymin lentokentän perinteinen ilmailupäivä avointen ovien merkeissä pidetään lauantaina 10.8.2019 klo 10-16.
Osoite: Lentokentäntie 234, 48720 KOTKA

Tapahtuma etenee edellisten vuosien tavoin non-stop periaatteella, eli koko päivän ajan on nähtävää.

Päivän aikana esillä joko maassa tai ilmassa: DC-3, Gauntlet, Fouga, Vinka, Jak-52, Chipmunk, Pitts S12, Rajavartiolaitos (jos ei hälytystehtävää), purjelentokoneita (historiallisista nykyaikaiseen sähköllä toimivaan), lennokkeja, moottorivarjoliidin, helikopterilennätyksiä, myyntipisteitä, Kymen Automobiilikerho, jne. Vierailevia koneita ja yllätyksiä odotetaan saapuviksi edellisvuosien tapaan. Lentobensiiniä ei valitettavasti ole tarjolla.

DC-3 jäsenlennoille pääsee mukaan liittymällä DC-yhdistyksen jäseneksi osoitteessa www.dc-ry.fi

Lentämään pääsee myös Karhulan Ilmailukerhon purjelentokoneen kyydissä (esittelykurssi 50 eur) ja Rotorwayn helikopterilla (lennätys 70 eur). Huom. säävaraus.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, pysäköinnistä veloitamme 5 euroa / ajoneuvo (suosittelemmekin kimppakyyteja). Portilla käy ainoastaan käteismaksu, toivomme tasarahaa liikenteen sujumiseksi. Historic ajoneuvoja ei veloiteta ja niille on varattu oma pysäköintialue kentällä.

Palveluina mm. kahvio, josta saa perinteisten kahvin ja makkaran lisäksi paljon muutakin, jopa gluteiinittomat vaihtoehdot on huomioitu. Kahviossa on korttimaksu mahdollisuus (siellä voi lunastaa myös purjelennon esittelykurssilipun).

Linkki tapahtuman julisteeseen (pdf): Ilmailupäivä 2019

Tervetuloa!

Karhulan Ilmailukerho r.y.

www.karhulanilmailukerho.fi
https://fi-fi.facebook.com/karhulanilmailukerho/

Valikko
Valikko