Siirry sisältöön

Kiitos ilmailupäivään osallistuneille!

Lauantaina 10.8.2019 vietettiin perinteeksi muodostuvaa Kymin ilmailupäivää avoimien ovien merkeissä. Ilmailuaiheen ohella nähtävää oli tällä kertaa mm. museoautoista kiinnostuneille. Sää suosi tapahtumaa auringon paistaessa lähes pilvettömältä taivaalta. Kävijämäärä ylitti kaikki ennakko-odotuksemme. Järjestelyt toimivat kuitenkin sujuvasti, syötävää ja juotavaa riitti tarjolle ja mikä tärkeintä, ihmiset olivat ystävällisiä ja hyväntuulisia.

Kiitos yleisölle, yhteistyökumppaneille sekä talkooväelle erinomaisesti onnistuneesta tapahtumasta!

Vuonna 2020 tulee kuluneeksi 75 vuotta Karhulan Ilmailukerhon perustamisesta. Suuria juhlallisuuksia emme suunnittele, mutta ilmailupäivää vietämme tuolloin merkkivuoden teemalla, ja siten ehkä hieman tavanomaista näkyvämmin. Päivämääräkin on jo lyöty lukkoon, ja toivottavasti lauantai 8.8.2020 sopii mahdollisimman monelle. Tervetuloa!

Merkkivuoteen liittyen julkaisemme myös kerhon 75-vuotishistoriikin. Kirjan toimittaa Jyrki Laukkanen, ja se tulee myyntiin tämän vuoden joulun alla. Kiinnostuneet voivat kysellä kirjasta Jyrkiltä.

Jarmo Rinne
Puheenjohtaja
Karhulan Ilmailukerho r.y.

Valikko
Valikko