Siirry sisältöön

Kymin ilmailupäivä la 10.8.2024

Perinteistä ilmailupäivää Kotkassa, Kymin lentokentällä vietetään lauantaina 10.8.2024 klo 10.00. - 16.00. Mukana totuttuun tapaan DC-yhdistys DC-3 -jäsenlentoineen, helikopterilennätyksiä ja purjelennon esittelykursseja ja paljon muuta. Ja tietysti buffetti kerhon lentomuseolla.

Tapahtuman suunnittelu on jo pitkällä. Lisätietoja tulee kevään ja kesän aikana tänne ja myös kerhon Facebookiin.

DC-3:n jäsenlennot ovat jo varattavissa (www.dc-ry.fi). Nyt kannattaa ilmoittautua mahdollisimman pian, koska viime vuonna Kymin paikallislennot menivät nopeasti. Paikallislentoja lisätään tiettyyn rajaan asti lentokalenteriin menekin mukaisesti.

Ei sisäänpääsymaksua. Pysäköinnistä peritään pieni maksu.

Tervetuloa!

Alla Ari Haimin kuva viime vuoden tapahtumasta:

Valikko
Valikko